LIVRARE GRATUITĂ peste comenzi de 200 lei.

DESPRE NOI

Magazinul online muzli.ro este administrat de către PROD Nyakas S.R.L. Firma noastră importă și distribuie produsele Hester’s Life.

Compania care produce produse Hester’s Life a fost fondată în 2016 în Veszprém, orașul natal al fondatorilor.

„Scopul nostru a fost să facem un produs cu o comunicare sinceră care să răspundă nevoilor reale. La fel ca ceea ce căutăm și noi înșine pe rafturile magazinelor. Aspect creativ, incitant, nou și un conținut interior valoros. Motto-ul nostru: Prezentăm cu mândrie și îndrăzneală lista noastră de compoziții, care reflectă bine atitudinea și ideile noastre referitoare la alimentele care susțin un stil de viață sănătos. ” – Proprietar Eszter Porkoláb, dietetician.
Produsele Hester’s Life facilitează consumul sănătos și conștient fără compromisuri. Produsele nu conțin zahăr adăugat, gluten, lapte sau soia. Astfel, poate fi consumat și de cei care au intoleranțe alimentare sau alergii sau pur și simplu se simt mai bine fără consumarea acestor ingrediente. Rețetele făcute de dieteticieni și dezvoltarea produselor garantează, că o granolă sau un muesli fără zahăr și alergeni poate oferi aceeași senzație, ca cele care conțin aceste ingredient.

Urmărește-ne

© 2023 muzli.ro - Toate drepturile rezervate.