Ingrediente: amestec de făinuri fără gluten (făină de mei, făină de quinoa), amidon de tapioca, făină din coji de semințe de psyllium
Sugestie de preparare:
REȚETĂ DE COZONAC ÎMPLETIT (FĂRĂ GRĂSIMI ADAUGATE)
Ingrediente:
-
200 g amestec de făină Bake-Free pentru aluat dospit
-
200 g apă călduță
-
2,5 g sare neagră Eden Premium (opțional)
-
2,5 g zahăr din floare de cocos
-
50 g eritrit Eden Premium măcinat fin
-
1 plic de drojdie uscată (7 g)
Mod de preparare:
Amestecați toate ingredientele și lăsați-le la dospit, acoperite, într-un loc cald timp de 60 de minute. Împărțiți aluatul în 3 părți egale și modelați-le în rulouri pe o suprafață uscată, apoi împletiți-le. Lăsați aluatul împletit să se odihnească 10 minute, acoperit. Așezați-l într-o tavă tapetată cu hârtie de copt din silicon și coaceți-l într-un cuptor preîncălzit la 210°C timp de 10 minute, apoi continuați coacerea la 180°C timp de încă 30 de minute, cu încălzire sus-jos. După coacere, greutatea finală va fi de aproximativ 390 g.
Depozitare: A se păstra într-un loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă a soarelui.
Informații despre alergeni: Poate conține urme de nuci.
Greutate netă: 500 g