LIVRARE GRATUITĂ peste comenzi de 150 lei.

Recunoaștere la premiul Oscar în industria alimentară

Chipsuri de nucă de cocos, migdale, semințe de floarea-soarelui, curmale, semințe de dovleac, semințe de in, alune de pădure ... suficient pentru un produs premiat!

Crunchy Nuts a excelat printre peste 12.000 de produse la Great Taste Awards din anul 2018.

Great Taste Awards este cea mai prestigioasă competiție internațională de degustare de alimente din lume, cu un juriu de 500 de persoane. Juriul profesionist selectat include profesioniști în gastronomie, proprietari și bucătari ai restaurantelor cu stele Michlein și critici alimentari. Degustarea se face anonim, ambalarea mărcii produsului nu este vizibilă de către juriu, doar categoria căreia îi aparține produsul concurent. Se evaluează mirosul, textura, gustul, gustul ulterior și armonia acestora. În cele din urmă, pe baza evaluării juriului, acesta va decide dacă produsul merită un premiu stea.

Pe baza evaluării juriului, Crunchy Nuts are un aspect foarte atrăgător datorită unui amestec de ingrediente naturale și sănătoase. Textura sa este atrăgătoare, iar chipsurile de nucă de cocos se armonizează bine cu semințele. Amestecul prăjit este plăcut și suficient de dulce. O alegere bună pentru adepții unei diete fără gluten.

Suntem mândri că am câștigat un premiu la Great Taste Awards, nu într-un domeniu de „nu conține”, pentru un produs care nu conține zahăr adăugat, deoarece nu este îndulcit cu zahăr, miere sau siropuri bogate în fructoză, ci cu fructe adevărate. 

Este o alegere bună varianta Crunchy Nuts Snack, dacă doriți doar puțină delicatețe, o gustare!

Putem afirma și în continuare, că suntem mândri de lista de compoziții ale produselor noastre!

Sursă: https://hesterslife.com/blog/17-elismeres-az-elelmiszeripari-oscaron

Articole Similare

© 2023 muzli.ro - Toate drepturile rezervate.