LIVRARE GRATUITĂ peste comenzi de 150 lei.

Să înceapă ziua cu bine!

Într-o lume grăbită, când timpul nostru devine din ce în ce mai puțin, sănătatea noastră devine din ce în ce mai importantă. Din fericire, menținerea sau obținerea sănătății este acum esențială pentru tot mai mulți oameni. Realizarea, că fără sănătate nu ne descurcăm pe termen lung, devine din ce în ce mai puternică.

Una dintre pietrele de temelie ale bunăstării fizice și mentale este alimentația adecvată, toată lumea știe deja acest lucru. Este un clișeu, dar un mare adevăr, că micul dejun este o masă cheie în timpul zilei. Oferind nutrienții potriviți, micul dejun contribuie dramatic la buna funcționare a funcțiilor cognitive, cum ar fi atenția, percepția, memoria, învățarea și luarea deciziilor. În plus, joacă un rol în realizarea și menținerea greutății corporale optime.

Poate exista o diferență dramatică între efectul de a mânca ceva dimineața sau de a porni cu stomacul gol. Lipsa micului dejun este rezultatul grabei de dimineață.  Un mic dejun bine ales și sănătos are un efect pozitiv pe durata întregii zile. 

Pentru cei care sunt în creștere, a lua mic dejunul este esențial, deoarece are un impact major asupra performanțelor școlare. Studiul HELENA a constatat, că acei copiii care erau încurajați de părinți sau care au văzut o dietă sănătoasă de la colegii lor, erau mai predispuși să devină consumatori de mic dejun cu o preferință pentru alimentele sănătoase. În mod optim, acoperim aproximativ 20% din necesarul zilnic de energie din micul dejun. Aceasta este de aprox. 400 kcal la adulți, iar la copii cu vârsta cuprinsă între 5-10 ani este aprox. 360 kcal. Un mic dejun sănătos și de calitate include suficiente proteine, grăsimi, carbohidrați și fibre. Ultima ajută digestia și inițiază funcția intestinală de dimineață. Pe lângă conținut, este importantă și regularitatea micului dejun.

Dar ce așteptări avem de la un mic dejun obișnuit?

  • să se prepare repede,
  • să fie gustos,
  • să fie sănătos și de înaltă calitate,
  • să ne faca să ne simțim plin
  • și să le placă copiilor

Musli-urile și cerealele pentru micul dejun sunt acum dezavantajate, deoarece anterior se numea un mic dejun sănătos datorită conținutului ridicat de fibre, dar mulți ascund cantități uriașe de zahăr și aditivi pe care nu vrem să-i consumăm pe termen lung.

O așteptare  importantă este, ca ceea ce se pretinde a fi sănătos să aibă un efect benefic asupra corpului nostru.

Noi, ca echipă la Hester’s Life, ne-am propus să facem astfel de cereale pentru micul dejun, dar chiar și pentru alte mese, care sunt alcătuite din ingrediente simple și de înaltă calitate. Scopul nostru este să putem contribui la sănătatea ta în conformitate cu așteptările menționate mai sus.

Gustă-l! Nu vei fi dezamăgit, doar sănătos.

Sursă: https://hesterslife.com/blog/8-napindito

Articole Similare

© 2023 muzli.ro - Toate drepturile rezervate.